V i n k o v a č k i      p l i v a č k i      k l u bUSKRSNI ZEKO U VPK!

Četvrtak, 17.04.2014

Veliko klupsko natjecanje održano je u srijedu, 16.4.2014., na vinkovačkim bazenima. Vinkovački plivački klub okupio je oko 140 plivača i plivačica, te njihovih roditelja, koji su uživali u plivačkim vještinama svojih najmanjih. Plivale su se sve plivačke tehnike u 50 metarskim dionicama i isplivani su odlični rezultati. Za one najmanje, izazov je bio pokazati svojim roditeljima što su sve naučili, a već iskusnijim plivačima užitak na „domaćem terenu“ svojim vještinama motivirati mlađe generacije. Vladala je prava natjecateljska atmosfera, plivalo se najbolje moguće. Za kraj, Vinkovački plivački klub svakog je plivača i plivačicu darivao prigodnim darom.

 

Sve rezultate možete vidjeti ovdje.

PLIVALI SMO U BAJI!

Utorak, 15.04.2014

Vinkovački plivački klub protekle je subote nastupio na velikom međunarodnom natjecanju u mađarskom gradu Baja. Natjecanje je okupilo 22 kluba iz Mađarske, Njemačke, Srbije i Hrvatske, za koje je plivalo čak 342 plivača i plivačice. Izuzetno jaka konkurencija najboljih mađarskih mladih plivača i odličnih plivača iz njemačkog grada Hannovera i srpskog Sombora, bila je poticajna i za mlade plivače i plivačice iz Vinkovačkog plivačkog kluba.

Za VPK je nastupilo čak 35 plivača i u ukupnom poretku osvojili su visoko 6. mjesto od ukupno 22 kluba. Najviše su se istaknule mlade dame Iva Čorak, koja je u disciplini 100 m leđno osvojila 1. mjesto, u 100 m slobodno 3. mjesto i u 100 m mješovito 4. mjesto, te Klara Grgić koja je osvojila dvije bronce, i to u disciplinama 50 m slobodno i 50 m leđno. Iako ostali plivači nisu osvojili medalje, otplivali su svoje najbolje rezultate što je i cilj u radu s mladim plivačima.

Za VPK su još nastupili: Klara Ančić, Tia Jelančić, Lana Jurić, Ana Brčić, Lea Brčić, Nika Brdar, Nika Marinković, Adela Matošević, Katarina Kalaica, Lara Eberhardt, Monika Grbavac, Dominik Runjaić, Boris Ostović, Filip Bošnjaković, Ivan Koledić, Andrija Koledić, Marin Svilar, Dorian Vugrek, Antonio Piperković, Zvone Draženović, Matija Jurman – Kovačić, Marko Dikanović, Matej Lončar, Nikola Ćaleta, Zvonimir Lasić, Stjepan Romić, Antun Petrinović, Matej Pfaf, Luka Eberhardt, Marin Perunski, Maro Štrk i Ivan Gagro.

Sve rezultate možete vidjeti ovdje.

USKRSNJI ZEKO U VPK!

Ponedjeljak, 14.04.2014

Stize nam Uskrs, pa tako i Zeko u naš klub. Klupsko natjecanje, popularni Zeko, održat će se u srijedu 16.4.2014. Okupljanje plivača je u 19.30, a natjecanje počinje oko 20h.

Obavijest o treninzima tijekom praznika

Petak, 11.04.2014

Dolazi nam Uskrs i zasluženi proljetni praznici, ali samo školski! U VPK nastavljamo s treninzima redovnim tempom, uz napomenu da neće biti jutarnjih treninga! Dakle, vidimo se u poslijepodnevnim i večernjim satima. Neradni dani biti će subota 19.4. i ponedjeljak 21.4.2014. 

Novo natjecanje u Mađarskoj!

Utorak, 08.04.2014

U sljedeću subotu, 12.4.2014., putujemo u mađarski grad Baja. Na put idemo autobusom koji kreće u 6h ujutro ispred bazena. Cijena puta je 50 kn. Povratak je u poslijepodnevnim satima.

Molimo roditelje da djeci naprave sendviče za put, odmah poslije natjecanja idemo kući i nemamo organiziran ručak.

Već svima poznato...sva klupska oprema je obavezna!

Prijavu možete vidjeti ovdje.

Obavijest za petak 4.4.2014.

Srijeda, 02.04.2014

U petak, 4. travnja 2014. godine NEĆE biti treninga B i C grupe zbog održavanja treninga juniorske i seniorske plivačke reprezentacije.

VINKOVAČKI PLIVAČKI KLUB ODLIČAN NA PRVENSTVU HRVATSKE

Utorak, 01.04.2014

Ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u plivanju održano je u Splitu na bazenima Poljud od 27. do 30. ožujka 2014. godine. Organizator natjecanja je Hrvatski plivački savez i Plivački klub Mornar. Natjecanje je održano na 50 metarskom bazenu uz sudjelovanje 512 plivačica i plivača iz 33 hrvatska plivačka kluba. Ponajbolje plivačice i plivači iz kategorija kadeta, mlađih juniora, juniora, mlađih seniora i seniora, koji su putem regionalnih natjecanja i natjecanja tijekom sezone isplivali potrebne norme koje je odredio Hrvatski plivački savez, borili su se za naslove državnih prvaka u osamnaest pojedinačnih i tri štafetne discipline. Natjecateljski program obuhvatio je jutarnje kvalifikacije i poslijepodnevna (A), (B) i (C) finala. Kadetski dio programa plivao se za državne medalje u jutarnjim kvalifikacijama jer su sve kadetske grupe bile finalne.

Najbolje hrvatske plivačice i plivači borili se osim za titulu hrvatskog prvaka i za dosezanje norme i nastup na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Berlinu (Njemačka) i Europskom juniorskom prvenstvu u Dordrechtu (Nizozemska).

Vinkovački plivački klub je nakon dugo godina ponovno nastupio na ovom eminentnom natjecanju i to sa čak četiri plivača. Ljestvica je bila podignuta visoko, a potrebne norme isplivali su: Matej Svilar, Dinko Marić, Alojzije Ćaleta i Marko Jurić. Junior  Matej Svilar plivao je četiri discipline i to 50 m leđno, 100 m leđno, 50  m leptir i 100 m leptir. U disciplini 50 m leptir s vremenom 27.32  Matej je u finalu došao do 8. mjesta i time ostvario veliki uspjeh za sebe i za svoj klub. Junior Dinko Marić plivao je discipline 50 m leđno i 50 m leptir i isplivao svoje najbolje rezultate. Kadet Alojzije Ćaleta ostvario je odlične uspjehe u disciplinama 200 m leđno gdje je osvojio 8. mjesto i u disciplini 100 m leđno gdje je doplivao do 9. mjesta. Kadet Marko Jurić svojim najboljim rezultatima u disciplinama 100 m i 200 m leđno također je na ponos svome klubu!

Ova četiri uspješna momka izmamila su osmjeh i napunila srce ponosom svome treneru Zvonimiru Pinteru, a također i svojim roditeljima koji su ih u punom sastavu zdušno bodrili s tribina. Veliki je ovo uspjeh Vinkovačkog plivačkog kluba nakon samo tri godine kontinuiranog rada u zimskom bazenu i pokazatelj je da stručni rad u VPK ide u najboljem mogućem smjeru. 

Najava Prvenstva Hrvatske u plivanju - Split

Srijeda, 26.03.2014

 

 

Ovog vikenda u Splitu se održava Prvenstvo Hrvatske u plivanju. Na državnom prvenstvu pravo nastupa imaju natjecatelji koji su u ostvarili kvalifikacijske norme koje je propisao HPS. Na 50m plivalištu na Poljudu okupiti će se 512 plivačica i plivača iz 33 plivačka kluba iz Hrvatske. Vidjet ćemo sve najbolje hrvatske plivačice i plivače, koji će osim borbe za titulu državnog prvaka, pokušati isplivati norme za nastup na EP Berlin i EJP Dodrecht.

Natjecanja počinju u četvrtak u 17 sati utrkama na 800 i 1500 metara, a zatim se nastavljaju standardnim programom jutarnjih kvalifikacija i popodnevnih finala.


Za Vinkovački plivački klub u Splitu će plivati četiri plivača: MATEJ SVILAR, DINKO MARIĆ, ALOJZIJE ĆALETA I MARKO JURIĆ.

 

Matej Svilar rođen je 1996. god., živi u Vinkovcima i odličan je učenik 3. razreda vinkovačke gimnazije. Plivanjem se bavi 6 godina.

 

Dinko Marić rođen je 1997. godine i živi u Županji. Već tri godine svakodnevno putuje iz Županje u Vinkovce na trening! Učenik je 2. razreda  ekonomske škole.

 

Alojzije Ćaleta rođen je 2000. godine u Zagrebu, a živi s obitelji u Vinkovcima koja u VPK ima još 3 člana! Plivanje trenira tek tri godine. Učenik je 7. razreda osnovne škole u Vinkovcima.

 

Marko Jurić rođen je 2000. godine, i uz svoju sestru Lanu član je VPK već 5 godina. Učenik je 7. razreda osnovne škole.

 

 

VPK ODLIČAN NA REGIONALNOM PRVENSTVU U SISKU

Utorak, 11.03.2014

Regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za Regiju 4 kojoj pripada i VPK  Vinkovci, održano je prošlog vikenda na 50 metarskom bazenu u Sisku. Organizator natjecanja je Hrvatski plivački savez i PK Sisak Janaf. Dvodnevno natjecanje iz teritorijalno najveće regije okupilo je četiristotinjak plivačica i plivača koji su se natjecali u 7 dobnih kategorija. Natjecali  su se plivački klubovi: Osijek-Žito, Neptun iz Osijeka, Čakovečki plivački klub,  Međimurje iz Čakovca,  Cerine iz Koprivnice,  PK Đakovo,  Varaždinske Toplice,  Sisak Janaf,  Olimp Terme Tuhelj,  Barok iz Varaždina, Vinkovački plivački klub i  Barutana iz Vinkovaca. Plivali su seniori, mlađi seniori, juniori, mlađi juniori, kadeti, mlađi kadeti i početnici u 19 individualnih plivačkih disciplina i 4 štafetne utrke. Ovo je jedno od najzahtjevnijih plivačkih natjecanja budući se u kratkom vremenu pliva veliki broj disciplina, a ujedno je i natjecanje najvišeg ranga za kategorije početnika i mlađih kadeta. Vinkovački plivački klub pod vodstvom trenera Zvonimira Pintera i Maše Pešec nastupio je s povećom skupinom plivača svih dobnih kategorija, njih ukupno 41. Prema pravilima Hrvatskog plivačkog saveza na regionalnim natjecanjima medalje se dijele u kategorijama početnika, mlađih kadeta i kadeta, diplome mlađim juniorima, juniorima i mlađim seniorima, a seniorima se objavljuju otplivani rezultati. Plivači VPK penjali su se na postolje čak 20 puta! Osvojili su ukupno 9 zlatnih, 3 srebrne i 8 brončanih medalja, od čega je jedno zlato i dvije bronce iz štafetnih utrka.

Najtrofejnija i najuspješnija vinkovačka plivačica bila je Iva Čorak, koja je ukupno plivala pet disciplina i jednu štafetu, te u svim trkama bila uvjerljiva pobjednica!

Posebno treba istaknuti da su na ovom prvenstvu još dva vinkovačka plivača izborila nastup na Prvenstvu Hrvatske koje će se održati od 27. – 30. ožujka u Splitu. Uz već isplivane norme Mateja Svilara i Alojzija Ćalete, elitnom društvu pridružili su i Dinko Marić i Marko Jurić.

Nabrojit ćemo plivače i plivačice koji su osvojili prvih 10 mjesta u svojim trkama, a osim njih za VPK su plivali još i: Ivan Gagro, Tino Vrkić, Matej Dajak, Marko Budak, Maja Vrkić, Mia Čorak, Marina Grbavac, Ana Drinovac, Sonja Martinović, Filip Bošnjaković, Matej Lončar, Matej Pfaf, Nika Marinković, Pia Štrk

 

 

IVA ČORAK: 1. mjesto 50 m slobodno, 1. mjesto 50 m leptir, 1. mjesto 200 m mješovito, 1. mjesto 50 m leđno, 1. mjesto 50 m prsno

MATEJ SVILAR: 1. mjesto 50 m slobodno, 1. mjesto 50  m leđno, 2. mjesto 100 m slobodno,  3. mjesto 50 m leptir, 7. mjesto 200 m mješovito, 7. mjesto 400 m mješovito

ALOJZIJE ĆALETA: 1. mjesto 200 m leđno, 1. mjesto 100 m leđno,  4. mjesto 100 m leptir, 7. mjesto 100 m slobodno, 8. mjesto 200 m slobodno,

DINKO MARIĆ: 2. mjesto 50 m leptir, 3. mjesto 50 m slobodno, 4. mjesto 50 m slobodno, 4. mjesto 100 m leptir, 4. mjesto 100 m leđno,

MATIJA JURMAN – KOVAČIĆ : 2. mjesto 50 m leđno, 4. mjesto 50 m slobodno

NIKOLA ĆALETA:3. mjesto 100 m leđno,  4. mjesto 50 m slobodno,6. mjesto 50 m leđno,  6. mjesto 100 m slobodno, 7. mjesto 50 m leptir,  10. mjesto 400 m slobodno, 5. mjesto 200 m mješovito

LANA JURIĆ: 3. mjesto 200 m leđno, 6. mjesto 100 m leđno, 7. mjesto 200 m slobodno

LEA BRČIĆ: 3. mjesto 50 m leđno

DORIAN VUGREK: 3. mjesto 50 m slobodno

MARKO JURIĆ: 4. mjesto 100 m leđno, 6. mjesto 400 m mješovito,  7. mjesto 200 m leđno, 9. mjesto 400 m slobodno, 10. mjesto 200 m slobodno

MATKO GAGRO: 4. mjesto 200 m prsno, 5. mjesto 100 m prsno

TONI MALOČA: 4. mjesto 50 m slobodno

ANA BRČIĆ: 5. mjesto 200 m leđno, 5. mjesto 100 m leđno,  8. mjesto 200 m slobodno, 10. mjesto 200 m mješovito

NIKA BRDAR: 5. mjesto 200 m leđno, 9. mjesto 400 m slobodno, 10. mjesto 100 m mleđno

IVAN GAJČEVIĆ: 5. mjesto 100 m leptir, 6. mjesto 100 m slobodno, 6. mjesto 200 m slobodno,  8. mjesto 100 mleđno

KLARA GRGIĆ: 5. mjesto 50 m slobodno, 9. mjesto 50 leđno

FRANKO KRSTIĆ: 6. mjesto 50 m slobodno, 8. mjesto 50 m leđno

VLADIMIR POLEŠĆUK: 6. mjesto 50 m slobodno

MARIN SVILAR: 7. mjesto 100 m leđno, 9. mjesto 50 m leđno,

DAJANA DUSPARA: 7. mjesto 50 m prsno

LAURA MATIĆ: 7. mjesto 200 m prsno

TONKA KOVAČEVIĆ: , 8. mjesto 200 m leđno,  9. mjesto 50 m slobodno, 10. mjesto 100 m leđno

DOMAGOJ ŽIROŠ: 9. mjesto 50 m slobodnop

MARO ŠTRK: 9. mjesto 50 m leđno,

PETRA ČULJAK: 9. mjesto 200 m leđno,

SARAH JERKIĆ: 10. mjesto 100 m leđno, 10, mjesto 50 m leptir

DOMINIK RUNJAIĆ: 10. mjesto 100 m leđno,

 

ŠTAFETE:

4X50 M SLOBODNO (Vugrek, Grgić, Jurman – Kovačić, Čorak) -  1. mjesto

4x200 M SLOBODNO ž (Matić, Brčić, Brdar, Jurić) – 3. mjesto

4x200 M SLOBODNO m (Marić, Vrkić, Dajak, Svilar) – 3. mjesto

 

Ukupne rezultate možete vidjeti ovdje.

Regionalno prvenstvo Hrvatske

Srijeda, 05.03.2014

U subotu i nedjelju, 8. i 9. ožujka, plivamo na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku. Posljednja je to prilika za starije plivače i plivačice da isplivaju limite za predstojeće prvenstvo Hrvatske u Splitu, a za one mlađe da osvoje koju medalju i otplivaju svoje osobne rekorde.

Cijena puta za plivače koji plivaju jedan dan je 100 kn, dok je za dva dana cijena 300 kn. U Sisak krećemo u subotu ujutro u 6 sati ispred bazena.

Prijavu možete vidjeti ovdje.

Sretno svima!

Iva Čorak najbolja plivačica Zimskih čarolija

Ponedjeljak, 17.02.2014

Protekli je vikend bio uistinu čaroban! U dva dana dva natjecanja, oba u Somboru. Drugi dan održavalo se natjecanje za najmanje plivače i plivačice, tj za one rođene 2004. godine i kasnije. Iz Vinkovaca je put Sombora krenulo 22 plivača, praćeni trenerima Mašom Pešec i Robertom Štrkom.

Veselje i uzbuđenje bilo je opipljivo u zraku! Većini mališana ovo je bilo prvo međunarodno natjecanje te su ga sa željom i nestrpljenjem očekivali. Plivale su se discipline 50 m slobodno, 50 m prsno, 50 m leđno, 50 m leptir i 100 m mješovito.

Svi plivači VPK plivali su sjajno, ispunili su sva očekivanja svojih trenera. Ali osim jako dobrih rezultata i isplivanih osobnih rekorda, VPK je osvojio i 4 medalje. Točnije, osvojile su ih dvije iznimne djevojčice, Klara Grgić i Iva Čorak. Klara je bila prva u disciplini 50 m leđno, a treća na 50 m slobodno, dok je naša mala Iva ostvarila vrhunske pobjede u disciplinama 50 m slobodno i 100 m mješovito. I ne samo to! Iva Čorak je u disciplini 100 mješovito isplivala rekord natjecanja i time zaradila veliki pljesak s prepunih tribina. No, tu za našu Ivu još nije bio kraj. Ukupnim zbrojem FINA bodova iz svoje dvije isplivane utrke, Iva je proglašena najuspješnijom plivačicom i time zasluženo osvojila veliki pehar!

Kroz natjecanja najmlađih plivača i plivačica vidljiv je trud i zalaganje koje Vinkovački plivački klub ulaže u rad s početnicima. Veliki entuzijazam i zaljubljenost u ovaj sport, rezultiraju ovakvim uspjesima. Iskustvo i edukacija, plus ljubav prema djeci i plivanju, ključ su uspjeha u VPK. Ukoliko i vi želite da vam dijete postane dio ove uspješne plivačke obitelji, slobodno se obratite trenerima:

Zvonimir Pinter – mob: 092-133-9645

Maša Pešec – mob:  092-133-9635

Plivali smo na Polet kupu u Somboru!

Ponedjeljak, 17.02.2014

Ponovno uspješan vikend za Vinkovački plivački klub. U subotu 15. veljače 32 plivača i plivačice Vinkovačkog plivačkog kluba nastupilo je na velikom međunarodnom natjecanju u Somboru. Ovo natjecanje bilo je za plivače 2003. godišta i starije. Velika konkurencija, u kojoj su plivali i reprezentativci Srbije, za VPK je značila još samo veću motivaciju i želju za ostvarenjem što boljih rezultata. Nošeni potporom trenera Zvonimira Pintera, ostvarili su više nego odlične rezultate.

Natjecanje se odvijalo u dva dijela; u prijepodnevnom su se plivale discipline 200 m slobodno, 50 m leđno, 100 m prsno, 200 m leptir, 50 m slobodno, 100 m leđno, 200 m mješovito, 400 m slobodno i 800 m slobodno, a u poslijepodnevnom 50 m prsno, 100 m leptir, 100 m leptir, 200 m leđno, 50 m leptir i 200 m prsno. Ovako veliki broj disciplina i naporan raspored plivanja, nisu previše utjecali na vrijedne i marljive članove Vinkovačkog plivačkog kluba, oni su mahom otplivali svoje najbolje rezultate i pokupili pokoju medalju.

Na pobjedničko postolje popeo se Matej Svilar i to čak tri puta: prvi je bio u disciplini 50 m slobodno, 2. na 50 m leptir i 3. na 100 m leptir. 

Polet kup i Zimske čarolije!

Četvrtak, 13.02.2014

Dva natjecanja u dva dana! To samo VPK može :) 

U subotu 15. veljače idemo na Polet kup u Sombor, a u nedjelju na Zimske čarolije, također u Sombor.

Oba dana ide se autobusom, koji kreće u 7 h ispred bazena. 

Prvi dan natjecanje je u dva dijela, tako da plivači i plivačice koji plivaju u subotu, trebaju ponijeti 30 kn za ručak.

Drugi dan, u nedjelju, natjecanje je samo prijepodne, te  neće biti organiziran ručak.

 

Po običaju, sva klupska oprema je obavezna!

Prijave možete vidjeti ovdje.

 

Sretno svima!

U VINKOVAČKOM PLIVAČKOM KLUBU NOVI LIMITI ZA DRŽAVNO PRVENSTVO!

Ponedjeljak, 10.02.2014

Vikend iza nas bio je i više nego odličan za Vinkovački plivački klub! Na 3. i 4. kolu Lige Regije 4, isplivano je čak pet limita za nastup na državnom prvenstvu koje će se održati krajem ožujka u Splitu. Uz već jedan limit od ranije, ukupno šest nastupa na državnom prvenstvu izvrstan je uspjeh Vinkovačkog plivačkog kluba. Norme su isplivali Matej Svilar i to u disciplinama 50 i 100 m leđno, te 50 i 100 m leptir i Alojzije Ćaleta u disciplinama 100 i 200 m leđno. Budući da za isplivavanje normi ima još vremena, u VPK se potajno nadaju da bi se još netko mogao priključiti ovom sjajnom dvojcu.

Stručno vodstvo VPK, Zlatko Markasović, Zvonimir Pinter i Maša Pešec, s ponosom ističu kako se u dosta kratkom vremenu treniranja u zatvorenom bazenu rezultatski napravilo puno, i to u svim dobnim kategorijama.  

U prijepodnevnom djelu plivale su se discipline 100 m slobodno, 200 m leptir, 200 m mješovito, 200 m prsno, 100  m leđno, 400 m slobodno, 50 m leptir i 50 m prsno, dok  se poslijepodne plivalo 50 m slobodno, 50 m leđno, 200 m leđno, 200 m slobodno, 100 m prsno, 100 m prsno i 400 m mješovito. Najmlađi plivači Vinkovačkog plivačkog kluba ostvarili su izvrsne rezultate i u najzahtjevnijoj plivačkoj disciplini, 400 m mješovito.

Za VPK je plivalo 40 plivača i plivačica u svim uzrasnim kategorijama, a nekima je to bilo i prvo veće natjecanje. Svi su se odlično snašli, plivali svoje najbolje rezultate i bili na ponos svojim trenerima!

Pojedinačni rezultati na proteklom natjecanju bili su sljedeći:

MATEJ SVILAR: 1. mjesto 100 m leđno, 2. mjesto 50 m leđno, 3. mjesto 50 m leptir i 3. mjesto 100 m leptir

ALOJZIJE ĆALETA: 1. mjesto 50 m leptir, 2. mjesto 100 m leđno

NIKOLA ĆALETA: 1. mjesto 400 m mješovito, 2. mjesto 50 m leptir i 3. mjesto 50 m slobodno

MARIN SVILAR: 2. mjesto 400 m slobodno i 2. mjesto 400 m mješovito

DORIAN VUGREK: 2. mjesto 50 m leđno

DINKO MARIĆ: 3. mjesto 100 m leđno

MARKO BUDAK: 3. mjesto 50 m leptir

 

LAURA MATIĆ: 1. mjesto 50 m prsno i 3. mjesto 100 m prsno

IVA ČORAK: 2. mjesto 50 m slobodno, 2. mjesto 200 m leđno, 3. mjesto 100 m slobodno i 3. mjesto 100 m leđno

ANA BRČIĆ: 2. mjesto 50 m slobodno

PIA ŠTRK: 2. mjesto 50 m leđno

LANA JURIĆ: 3. mjesto 100 m leđno i 3. mjesto 50 m slobodno

Sisak - 3. i 4. kolo Lige Regije 4

Srijeda, 05.02.2014

Nismo dugo bili u Sisku, pa je red da se malo provozamo do tamo! Putujemo u subotu, 8. veljače 2014., i to velikim autobusom koji kreće u 5.30 ujutro ispred bazena.

 

Obavezna je sva klupska oprema: majice, trenerke, kostimi i gaćice, kape i plivačke i zimske. Također, obavezne su papuče za bazen te šorc za presvući se tijekom natjecanja. 

Natjecanje se pliva u dva dijela između kojih je organiziran ručak za koji treba ponijeti 30 kn. Troškove autobusa i startnina snosi klub. Hranu i piće za doručak i večeru u povratku, plivači nose sami. 

 

Sretno svima!

 

Ovdje možete vidjeti prijavu.


Izrada i dizajn:
Ikona web design studio